SOCIAL MEDIA

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
Theatermenu. In partycentrum De Vriendschap kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een 2 gangen theatermenu voor € 17,50.  U kunt reserveren tot uiterlijk 2 dagen vooraf bij De Vriendschap  Tel: 0229-571447. Tot ziens in Theaterkerk Wadway! PROGRAMMA 2016-2017

Theaterkerk Wadway presenteert

vol trots het programma voor het seizoen 2016/2017. Naast een speciaal programma voor de scholen in het jubileumjaar, ziet u ook in het reguliere programma nog een aantal bijzondere voorstellingen in 2016. Zoals altijd zal een groot deel van het programma worden gevuld uit het rijke kleinkunstaanbod. U ziet oude bekenden terug met (soms een try-out van) hun nieuwe programma en traditiegetrouw een groot aantal “nieuwe” gezichten waar we u graag mee verrassen. Ook dit seizoen weer de  finalisten van de drie grote cabaretfestivals. Behalve het Amsterdams Kleinkunst Festival (6 halve finalisten) de finaletournee van het VARA Leids Cabaret Festival en Cameretten. Wilt u alle talenten van de toekomst zien? Een passe-partout voor de vier avonden is mogelijk. Voor de liefhebbers van muziek zijn er bijzondere avonden van hoogstaand niveau. Uiteraard kunt u ook genieten van een aantal prachtige kinder- en familievoorstellingen. Het is een feestelijk programma voor jong en oud en in het bijzonder voor de nieuwsgierige bezoekers van Wadway.


Nieuwsbrief

Er zal regelmatig een nieuwsbrief uitkomen. U kunt zich hiervoor inschrijven via de website.


Toneel in Theaterkerk Wadway

Voor de liefhebbers van, soms bijzonder, toneel en poppenspel hebben we weer een paar prachtige voorstellingen in het programma. Natuurlijk ontbreekt Het Volk niet. Bij sommige toneelvoorstellingen is er ruimte  voor een nagesprek. Indien er belangstelling is voor een workshop horen we dit graag van u. We zullen kijken of dit georganiseerd kan worden.


Matinee op zondagmiddag

Nieuw zijn twee bijzondere matinees op de zondagmiddag. We denken dat we hiermee in een behoefte voorzien.


Kindervoorstellingen in Theaterkerk Wadway

Bijzondere producties voor de scholen in ons jubileumjaar en zoals gewoonlijk ook een aantal prachtige  kindervoorstellingen in Theaterkerk Wadway. We hebben de prijs laag kunnen houden en zien u graag met de hele familie.


CKV

In principe zijn alle voorstellingen, afhankelijk van het gekozen profiel, geschikt voor CKV’ers en zij krijgen CJP korting. Desgewenst kan extra informatie over de voorstellingen worden toegezonden aan de CKV-coördinatoren. Aangezien wij niet over pin-apparatuur beschikken kan helaas niet met de CKV-pas betaald worden. Groepen van meer dan 10 personen uitsluitend in overleg.


Toegangsprijzen

Om de kwaliteit te blijven bieden die we gewend zijn, werd het helaas nodig de toegangsprijzen te verhogen. In deze verhoging zijn ook de kosten opgenomen voor de omschakeling  en het gebruik van de nieuwe wijze van reserveren en kaartverkoop.
Bij een aantal voorstellingen zal een afwijkende toegangsprijs gevraagd worden. Dit is vermeld bij de betreffende voorstelling. De prijzen voor de kinder- en familievoorstellingen zijn gelijk gebleven.


Cadeaubonnen

Wilt u iemand echt verwennen met een theatervoorstelling in de bijzondere Theaterkerk Wadway, dan hebben wij een mooi voorstel. Geef een of meerdere cadeaubonnen voor een theatervoorstelling!
Kijk voor de procedure op onze website
www.theaterkerkwadway.nl


Aanvangstijden

Avondvoorstellingen: 20.30 uur.

Matinee, kinder- en familievoorstellingen: 14.30 uur.