Britta Maria & Maurits Fondse

Huiswaarts

zaterdag

23

november  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

Britta Maria & Maurits Fondse met Huiswaarts

Muziektheater


HUISWAARTS is een ode aan het Nederlandse lied. Na jaren Franse chansons te hebben gezongen keert zangeres Britta Maria huiswaarts. Huiswaarts naar het geliefde Nederlandse lied...

Met liedjes en composities van o.a. Ruud Bos, Friso Wiegersma, Adèle Bloemendaal, Annie M.G. Smidt, Rogier van Otterloo en Ramses Shaffy, vaak in nieuwe frisse arrangementen. Tevens klinken er eigen geschreven liedjes en een enkele vertaling van een Frans chanson naar het Nederlands.

Met zangeres Britta Maria (o.a. van 'Chansons van Schoonheid en Troost'), pianist/zanger Maurits Fondse (o.a. band van Freek de Jonge) en op accordeon Oleg Fateev (o.a. band Herman van Veen en
Brel de Zoete oorlog met Jeroen Willems/Nynke Laverman).Een intiem concert van diepe ontroering naar opzwepend levensgeluk...


Reacties en persquotes:

Britta Maria, Maurits Fondse en Oleg Fateev, drie muzikanten van de buitencategorie zorgden voor een betoverende avond (Noordhollands Dagblad)


Frits Spits over het eigen geschreven lied Houd Moed: In de Taalstraat wil ik ook duidelijk maken hoeveel fantastische Nederlandse liedjes er worden gemaakt.


Meer meer meer! Alle Francofielen, levensgenieters en vrijbuiters hier moet je heen! Deze drie laten je even een glimp van de hemel zien. (Musicalnieuws)


‘Zeg alles af en ga dit zien!’ (bezoeker concert Chansons van Schoonheid en Troost)

‘Cd Chansons van schoonheid en Troost bezorgd kippenvelmomenten’ (Andy Arnts Hoofdredacteur 'En Route')


‘Prachtige CD’ (Peter Giessen, de Volkskrant)


Kippenvelmomenten bezorgen we u met deze nieuwe voorstelling graag ook in Theaterkerk Wadway. Kom genieten van een geweldige avond met het mooiste van het Nederlandse lied.


www.brittamaria.nl


www.mauritsfondse.com
Muziektheater

SOCIAL MEDIA