SOCIAL MEDIA


Janneke de Bijl

Zonder zin kan het ook

Cabaret/try-out

vrijdag

8

maart  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

Janneke de Bijl beschouwt het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld. Nu ze 36 is, heeft ze inmiddels zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan. Die werken zelden maar wil ze jullie desondanks niet onthouden.

In haar debuutvoorstelling Zonder zin kan het ook is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet doen? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

Janneke studeerde filosofie, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.


‘Haar 'niet zo gezellige' levenshouding, waaronder ook veel gevoel schuil blijkt te gaan, leidt tot een lange stroom komische observaties.’(Joris Henquet, de Volkskrant )

‘Verbazingwekkend sterke debutant. Haar podiumpresentatie is verbazingwekkend knap, haar omgang met het publiek van een vanzelfsprekend gemak.’ (Jacques d’Ancona, Dagblad van het Noorden)

‘Janneke heeft gewoon een funny brain.’ (Sanne Wallis de Vries)


Vorig seizoen nog te zien als een van de finalisten van Cameretten gaat het snel met Janneke en kijken we vol verwachting uit naar haar eerste avondvullende programma.


www.jannekedebijl.nl


UITVERKOCHT!!!