SOCIAL MEDIA


Leonie Meijer en band

Hier

zaterdag

21

oktober  

Theaterconcert

Leonie Meijer heeft in het theater een ideale plek gevonden waar haar liedjes, haar ‘live’ stemgeluid en haar persoonlijkheid helemaal tot hun recht komen. Met haar nieuwe en inmiddels derde theatertour, getiteld Hier, gaat Leonie weer een stap verder op de ingeslagen weg!


Kort geleden trok zij in haar eentje met een auto door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden. Nu zet Leonie haar waanzinnige muzikale talent in en haar bijna cabareteske manier van verhalen vertellen, om het publiek reisgenoot te maken van deze muzikale roadtrip. De theaterbezoekers worden meegenomen naar spontane optredens in achteraf cafeetjes van New Orleans en Memphis en via het heiligdom Nashville naar de blues in haar eigen ziel.

De titel Hier is ontleend aan het feit dat iedereen vanuit zijn eigen gezichtspunt altijd hier is, nooit daar. Je kan jezelf nooit verlaten.

Regie: Bavo Galama


Het verrassende contact met haar publiek maakt dat geen avond hetzelfde is. Kom mee op deze geweldige roadtrip in Theaterkerk Wadway.


www.leoniemeijer.com


Meer Info>>>

Interview Leonie Meijer>>>

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN