Matroesjka

Brainwash

Cabaret

zaterdag

17

november  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route

Drion Dushi’s. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In BRAINWASH fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden. Dus kom naar BRAINWASH. Je weet dat je het wilt.  


Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In 2014 wonnen ze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Wat volgde waren gestoord goede recensies voor hun debuutvoorstelling Eeuwig Vlees. Ze waren vaste columnisten in het ochtendprogramma van Giel Beelen en speelden al meerdere keren Lowlands plat. Als klap op de vuurpijl sleepten ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Nu zijn ze er klaar voor om in BRAINWASH jouw hersenpan te kraken.


‘Een energiek, stampend debuut’, aldus NRC. Het Parool noemde hen ‘zonder overdrijving toptalenten.

Tekst, muziek en spel: Lisa Loeb en Janneke Rinzema. Regie: Titus Tiel Groenestege. Kostuums: Bas Kosters. Beats en soundscapes: Darius Timmer.


We hebben er even op moeten wachten maar ze zijn helemaal terug. We gaan na Eeuwig Vlees ongetwijfeld weer genieten van dit unieke duo.


www.matroesjkaspeelt.nl


UITVERKOCHT!!!

SOCIAL MEDIA