SOCIAL MEDIA


Greg Shapiro

The Madness of King Donaldzaterdag

26

januari  

Stand up Comedy / Cabaret

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

Theaterkerk Wadway is voor de eerste keer een van de deelnemende theaters in het Theaterweekend. Voor dit nog steeds groeiende initiatief hebben wij gezocht naar een bijzondere voorstelling.


De stem achter de beroemde ‘Netherlands Second’ video (Zondag met Lubach – VPRO) spreekt zich uit! Greg Sapiro (Boom Chicago, Comedy Central, BNR, ZDF) groet de 45ste en mogelijk laatste president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump.

Nee, Amerika kreeg niet de allereerste vrouwelijke president, maar wel Trump.


The Madness of King Donald is een avond vol stand-up comedy, cabaret en iprovisatie Elke show biedt het publiek de kans om vragen te stellen aan de president. As ‘The Original Fake Trump’ Shapiro remains committed tot giving more press conferences than the actual Trump.


Greg Shapiro

Komiek, Amerikaans, Nederlander. Hij is te zien in de Boom Chicago-show ‘Trump up dthe Volume: Angry White Men and How to Avoid Them.’

Zijn nieuwste boek ‘How to Be Dutch: the Quiz’is internationaal verkrijgbaar. Zijn YouTube-programma ‘Verenigde Staten van Europa’heeft meer dan 2 miljoen views. En als de Trump-imitator in de video ‘Netherlands Second’ heeft hij wereldwijd meer dan 75 miljoen views.


De voorstelling is het Engels/Nederlands. Aarzel niet en kom in dit theaterweekend genieten van een geweldige performer in de intieme ambiance van uw eigen Theaterkerk Wadway.


Altijd al nieuwsgierig geweest wat er allemaal moet gebeuren voordat u ’s avonds van een voorstelling kunt genieten? Vanaf 14.00 uur zijn onze technici aanwezig bij de opbouw. U bent welkom om dat deze keer in het kader van het theaterweekend bij te wonen. Zij kunnen dan ook uw eventuele vragen beantwoorden.


Entree 10,00