SOCIAL MEDIA


Quatro Ventos

OutrosLugares

Theaterconcert

zaterdag

17

februari  

Na afgelopen seizoen het twintigjarig bestaan uitbundig gevierd te hebben met Vinte Anos Quatro Ventos! gaat het ijzersterke fado-ensemble Quatro Ventos onder aanvoering van de Portugese zanger en gitarist Emanuel Pessanha in volle vaart de toekomst in. De blik is daarbij gericht op Outros Lugares, andere plekken, als inspiratie voor gloednieuw repertoire. Wat blijft is het donkerbruine stemgeluid van Pessanha, die altijd de precieze toon tussen ontspanning en passie vindt, waar zijn gitarist Rafael Fraga dan weer altijd de juiste snaar bij raakt.


‘Meeslepende muziek met warmte gespeeld. (…) Emanuel Pessanha heeft een prachtige, donkerbruine stem en treft de juiste toon tussen ontspanning en passie. Volks en poëtisch, zoals het hoort bij fado. (…) Een geweldige band!’ (De Volkskrant).

‘Een mysterieus album om eindeloos in rond te dolen. Mooi werk!’ (Het Parool over de cd ‘Mitos e Lendas’).

Zang en gitaar: Emanuel Pessanha. Portugese gitaar: Rafael Fraga. Piano: Aki Spadaro. Contrabas: Norbert Leurs of Lucien Matheeuwsen.


Quatro Ventos is inmiddels bij de vaste bezoekers geen onbekende meer. Voor anderen, aarzel niet kennis te maken met de warme klanken van dit geweldige ensemble.


www.quatroventos.nl    


www.koperen-kees.comWelkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN