SOCIAL MEDIA

Theatermenu In partycentrum De Vriendschap kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een 2 gangen theatermenu voor € 17,50.  U kunt reserveren tot uiterlijk 2 dagen vooraf bij De Vriendschap  Tel: 0229-571447. Tot ziens in Theaterkerk Wadway! PROGRAMMA 2018 - 2019
Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
DIRECT KAARTEN  BESTELLEN

Theaterkerk Wadway presenteert

vol trots het programma voor het seizoen 2018/2019.

Zoals gebruikelijk zal een groot deel van het programma worden gevuld uit het rijke kleinkunstaanbod. U ziet oude bekenden terug met (soms een late try-out van) hun nieuwe programma en traditiegetrouw een groot aantal “nieuwe” gezichten waar we u graag mee verrassen. Ook dit seizoen weer de finalisten van de drie grote cabaretfestivals. Behalve het Amsterdams Kleinkunst Festival (6 halve finalisten) de finaletournee van het BNNVARA Leids Cabaret Festival en Cameretten. Wilt u de start van de talenten van de toekomst niet missen? U hoeft nu nog niet in de rij te staan.

Voor de liefhebbers van muziek zijn er bijzondere avonden van hoogstaand niveau. Uiteraard kunt u ook genieten van een aantal prachtige kinder- en familievoorstellingen. Het is een feestelijk programma voor jong en oud en in het bijzonder voor de nieuwsgierige bezoekers van Wadway.


Nieuwsbrief

Wilt u een nieuwsbrief ontvangen? U kunt dit aangeven bij het eenmalig aanmaken van een account voor het reserveren van voorstellingen via de website.


Toneel in Theaterkerk Wadway

Voor de liefhebbers van toneel hebben we dit seizoen een prachtige mix met de presentatie van jong talent in  een aantal bijzondere voorstellingen en natuurlijk ontbreken ook de oude bekenden niet. De nieuwe voorstelling van Het Volk komt pas aan het eind van deze periode en kunt u het daaropvolgende seizoen pas zien in Wadway.

Indien er belangstelling is voor een workshop in combinatie met een voorstelling zullen we graag met het gezelschap kijken of dit georganiseerd kan worden.


Matinee op zondagmiddag

Dit seizoen vier bijzondere matinees op de zondagmiddag. Zowel toneel als muziektheater. We denken dat we hiermee in een behoefte voorzien.


Kindervoorstellingen in Theaterkerk Wadway

Zoals gewoonlijk een aantal prachtige  kindervoorstellingen in Theaterkerk Wadway. We hebben de prijs laag kunnen houden en zien u graag met de hele familie.


CKV

In principe zijn alle voorstellingen, afhankelijk van het gekozen profiel, geschikt voor CKV’ers en zij krijgen CJP korting. Desgewenst kan extra informatie over de voorstellingen worden toegezonden aan de CKV-coördinatoren. Aangezien wij niet over pin-apparatuur beschikken kan helaas niet met de CKV-pas betaald worden. Groepen van meer dan 10 personen uitsluitend in overleg.


Toegangsprijzen

De toegangsprijzen blijven gelijk. Een toeslag voor de invoering van het nieuwe reserveringsysteem en kaartverkoop is niet nodig.

Bij een aantal voorstellingen zal een afwijkende toegangsprijs gevraagd worden. Dit is vermeld bij de betreffende voorstelling. De prijzen voor de kinder- en familievoorstellingen zijn gelijk gebleven.


Cadeaubonnen

Wilt u iemand echt verwennen met een theatervoorstelling in de bijzondere Theaterkerk Wadway, dan hebben wij een mooi voorstel. Geef een of meerdere cadeaubonnen voor een theatervoorstelling! Kijk voor de procedure op onze website www.theaterkerkwadway.nl


Aanvangstijden

Avondvoorstellingen: 20.30 uur.

Matinee, kinder- en familievoorstellingen: 14.30 uur.