SOCIAL MEDIA

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
KAARTEN RESERVEREN IS VANAF HEDEN DIRECT MOGELIJK. RESERVEREN

Reserveringsvoorwaarden

Voorwaarden kaartverkoop en reserveren

Kaarten voor voorstellingen in de Theaterkerk Wadway kunnen op verschillende manieren worden gereserveerd:

Online via de website www.theaterkerkwadway.nl

Telefonisch reserveren vanaf één maand voor de voorstelling via de reserveringslijn 0229-270525.

               
Bij kaartverkoop via de website betaalt u direct via Ideal, waarna u de e-tickets in uw mailbox ontvangt. Dit e-ticket is uw toegang tot de voorstelling. U kunt voor meerdere voorstellingen tegelijk reserveren met een maximum van  10 kaarten per voorstelling. Wilt u meer dan 10 kaarten reserveren voor een bepaalde voorstelling, zie: Reserveren voor groepen. Als u meerdere tickets bestelt ontvangt u per reservering een ticket die geldig is voor één persoon De tickets hebben allemaal een uniek nummer.


Aanmaken Account


Voor het reserveren via de website dient u eenmalig een account aan te maken. Via deze account kunt u ook aangeven of u de nieuwsbrief wilt ontvangen. De vorige aanmeldingen voor de nieuwsbrief komen te vervallen.


Telefonische reservering.


Telefonisch reserveren via de bekende 24-uurs reserveringslijn 0229-270525 blijft vooralsnog mogelijk vanaf één maand voor de betreffende voorstelling. Bij telefonische reservering kunt u het ticket vóór de voorstelling afhalen en contant betalen. Pinnen is niet mogelijk. Reserveert u telefonisch en maakt u geen gebruik van deze reservering laat het dan zo snel mogelijk weten.

Heeft u problemen of vragen over deze regeling en beperking laat het ons weten. In overleg kunnen we met u bekijken wat mogelijk is.


Reserveren voor groepen


Wilt u meer dan 10 kaarten reserveren voor dezelfde voorstelling? Neem hiervoor contact met ons op via de reserveringslijn 0229-270525 of
reserveren@theaterkerkwadway.nl


Voorwaarden

Een reservering is onherroepelijk wanneer de kaarten betaald zijn. Restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk.

Gereserveerde kaarten die reeds betaald zijn kunnen, op basis van beschikbaarheid, tot één week voor de voorstelling worden omgeruild voor kaarten voor een andere voorstelling in het lopende theaterseizoen. In voorkomende gevallen kan een bijbetaling worden gevraagd. Hiervoor berekenen wij € 2,50 administratiekosten.

Bij annulering van een voorstelling door Theaterkerk Wadway ontvangt u het aankoopbedrag retour.

Theaterkerk Wadway behoudt  zich het recht voor om acties te houden. Aanbiedingen of kortingen gelden niet voor reeds gekochte en gereserveerde kaarten.

Bij het reserveren via de website kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden en toegangsprijzen. Vriendelijk verzoek de juiste categorie te kiezen, controle hierop is mogelijk.